Hello Utrecht! Impakt is looking for Accomodation

impakt festival

 

The IMPAKT Foundation is looking for temporal accomodation to subrent in Utrecht, to house our guests over the period from April until November 2014. This entry is currently only available in Dutch. Do get in touch with IMPAKT through mail or telephone if you know of a temporal housing situation you recommend!

Wij zoeken gouden tips en aanbevelingen voor een (tijdelijke) woonruimte in Utrecht om onze gasten in onder te brengen!

De gewenste periode betreft april tot en met begin november 2014. Weet of verhuurt u iets voor een kortere tijd? Staat uw woning bijvoorbeeld leeg in de zomervakantieperiode in juli-augustus?

Ook dan zijn we geïnteresseerd.

Impakt ontvangt veel kunstenaars, curatoren en gasten uit binnen- en buitenland. Soms voor een werkperiode van twee maanden, soms voor een korter verblijf. Wij huren graag een appartement, studio of (boven)woning met privé-voorzieningen voor deze gasten: een slaapkamer en eigen douche, toilet en keukenfaciliteiten.

De kunstenaars die Impakt uitnodigt werken veelal met nieuwe media en videoapparatuur en hebben hun studio op het Impakt hoofdkwartier, gevestigd vlak buiten het centrum, op Lauwerecht 10. Impakt monitort deze selectie nauwkeurig, net als het ontvangen en vertrekken van iedere gast. Uiteraard wordt er vanuit Impakt toegezien op een rustig verblijf en een regelmatige schoonmaak.

Het appartement wat wij zoeken kan zowel gemeubileerd als ongemeubileerd worden aangeboden.

Een centraal gelegen appartement heeft onze voorkeur, maar op fietsafstand van de stad is geen probleem.

Weet u van een appartement dat vanwege een reis of verblijf in het buitenland tijdelijk leeg komt te staan? Neemt u dan contact met ons op! Op weekdagen van 09:00u-18:00u telefonisch op (030)2944493. U kunt ook een mailtje sturen aan info[at]impakt[punt]nl met als subject “Appartement te huur”, of benader ons via Facebook.

Wilt u dit bericht delen met vrienden die mogelijk een fijne tijdelijke onderhuurder zoeken? Extra fijn!

Met hartelijke groet,

Impakt