Make It Happen: Do It Yourself 2 november 2013

Oakes, Wendy-DreamKing2012

Zaterdag 2 november 19:00u

Theater Kikker Grote Zaal

Event #2 Make It Happen: Do It Yourself

De hogere betekenis van kunst en art speak worden bovenzinnelijk behandeld door Slideshow Johnny as Spiritual Medium, waarin Martin Skauen met zijn illustere alter ego de wispelturige band tussen kunstenaar en publiek op scherp zet.

In Form as we know it doet een echtpaar een dappere poging om stijldansen onder de knie te krijgen. Om precies te zijn, de ouders van de maker Gerwin Luijendijk zelf, inde huiskamer.

Het leven van Ronald, de hoofdpersoon in Wendy OakesDreamking draait om zijn droom een man van adel te zijn in de 17de eeuw. Elke paar jaar voert hij deze fantasie zorgvuldig en volledig gekostumeerd uit in een huurkasteel. Maar zoals aan ieder hof, blijken intriges niet van de lucht.

Als er internationale, analoge piraten-noise-radio bestond, dan was het waarschijnlijk uitgevonden door DIY Church. Gericht op experimentele elektronische muziek vormt het internetradio-collectief van Markus Stein en Elia Buletti een onderdeel van hun ondernemingen als het label Das Andere Selbst en de organisatie van obscure feestjes in Berlijn. DIY Church verzorgde al uitzendingen door heel Europa.

Koop Tickets