The Memory of Technology x The Future: The Secret Life Of Technology, met Tobias Revell, Stéphane Degoutin en Gail Priest 1 november 2015

Japon,Fukushima_Tobias Revell
Tijd
16:30 - 18:00
Waar
Theater Kikker Main Hall
Prijs
€7,-
Ticket
Buy your ticket online

The Secret Life of Technologie

Hoe zal technologie ons leven veranderen in de toekomst? Transhumanisten dromen van een technologisch Nirvana, terwijl skeptici een wereld vrezen waarin de mens gereduceerd is tot een betekenisloos onderdeel van een digitaalwereldbrein. Met: Tobias Revell, ontwerper en onderzoeker van technopolitieke verhoudingen binnen historische, sociale en economische systemen en toekomstperspectieven; Stéphane Degoutin van World Brain, een film- en webproject over de architectuur van datacentra, collectieve intelligentie van kittens, flitshandel en de junglewetten van het wikipediatijdperk; de Australische geluidskunstenares Gail Priest presenteert haar installatie Sounding the Future en vertelt over de invloed van het transhumanisme en de teksten van Anne Leckie, William Gibson, Philip K Dick op haar werk.

Meer informatie over de deelnemers:

Tobias Revell

Stéphane Degoutin

Gail Priest

Moderator: Michelle Kasprzak 

Het is ook mogelijk om een dagticket aan te schaffen voor het hele zondagprogramma voor slechts €12,-. Klik hier om een dagticket of passe-partout te kopen.