Gezocht: Festivalvrijwilligers

volunteer avond

 

Heb jij zin om mee te werken aan een festival vol kunst, muziek en film?

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Impakt. Wil jij ons helpen om ook deze editie tot een succes te maken? We zoeken mensen die mee willen werken in de aanloop naar, tijdens en/of na het festival,  voor hulp in de opbouw/afbraak, catering, chauffeurs, baliewerkzaamheden, stagemanagers, enz. We hebben fulltime functies, maar ook flexibelere diensten.

Meld je aan met dit formulier.

Voor meer informatie kun je mailen naar volunteers [at] impakt [punt] nl

of bellen naar 030-294 44 93 en vraag naar Christine.

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Wat krijg je ervoor terug?

-Uiteraard een leuke tijd vol film/video, muziek, nieuwe media, leuke mensen met diverse nationaliteiten.

-Praktijkervaring die je bij geen enkele opleiding krijgt. Voor op je CV!

-Een dagkaart voor de dagen die je werkt, indien je 3 of meer dagen werkt krijg je zelfs een passe-partout voor het gehele festival!

-Lunch en diner tijdens je diensten

-Het festival t-shirt.

Beschikbare functies:

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Exhibition manager Casco/Fotodok (fulltime – possible internship)

De  tentoonstelling van het Impakt festival is in Casco/FOTODOK en loopt van 25 oktober t/m 12 november . Voor die periode zoekt Impakt een verantwoordelijke en betrouwbare expositiemanager die de locatie beheert. Dit omvat de opening en afsluiting van de tentoonstelling, controle en verkoop van de tickets en host voor de bezoekers zijn. Ideaal om te combineren met studeren of schrijven van je scriptie.

Beschikbaarheid: van woensdag 25 oktober tot zondag 12 november van 12.00 tot 20.00 (m.u.v. maandagen en dinsdagen)

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Assistant location manager Het Huis Utrecht (fulltime)

Voor Het Huis Utrecht heeft Impakt assistent locatiemanagers nodig die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.  Zij helpen ervoor te zorgen dat elk programma op tijd begint, hebben een coördinerende rol en zijn de contactpersoon voor gasten, kunstenaars, publiek en vrijwilligers. Wilt u meer weten over hoe logistiek werkt bij een festival? Ben je een sociaal persoon met een flexibele houding, die problemen kan aanpakken en verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Dan is deze positie zeker iets voor jou!

Beschikbaarheid: 5 tot 6 uur per dag/avond beschikbaar vanaf woensdag 25 oktober tot en met maandag 30 oktober.

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Stage manager (fulltime)

Als stagemanager zorg je er samen met de producent en technici van Het Huis voor dat programma’s vlekkeloos verlopen. Voor deze functie is het belangrijk dat je enige kennis en ervaring hebt met audiovisuele techniek.

Beschikbaarheid: 5 tot 6 uur per dag/avond beschikbaar vanaf donderdag 26 oktober tot en met zondag 29 oktober

 

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Operator (fulltime)

Als je zonder problemen digitale filmprojectors kunt bedienen, onafhankelijk en technisch handig bent, dan is dit de klus voor jou! Als operateur ben je met de producent verantwoordelijk voor de probleemloze realisatie van de audiovisuele programmering in Het Huis Utrecht.

Beschikbaarheid: 5 tot 6 uur per dag/avond, beschikbaar van donderdag 26 tot zondag 29 oktober.

online

Ticket office (flexibel)

Tijdens het festival verzorg je de kaartverkoop en voorzie je gasten van informatie over het programma. Je bent secuur, hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel, servicegericht en gastvrij.

Beschikbaarheid: 5 tot 6 uur per dag/avond, beschikbaar van donderdag 26 tot zondag 29 oktober.

 

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Hospitality / host (flexibel)

Je runt de gastenbalie, hebt veel contact met bezoekers, sprekers, kunstenaars en andere gasten van het festival. Je kunt meer informatie geven over het festival en het programma. Je bent sociaal, gastvrij en spreekt vloeiend Engels en bent het visitekaartje voor Impakt.

Beschikbaarheid: 5 tot 6 uur per dag/avond, beschikbaar van donderdag 26 tot zondag 29 oktober.

 

W346_925253-Diner

Catering (flexibel)

Je zorgt ervoor dat we iedere middag een heerlijke lunch hebben (van boodschappen tot het inruimen van de afwasmachine) en helpt de cateraar bij het uitserveren van het diner. Als je het goed doet, maak jij straks de meeste vrienden, want liefde gaat toch echt door de maag.

Beschikbaarheid: 5 tot 6 uur per dag/avond, beschikbaar van woensdag 25 tot zondag 29 oktober.

 

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Bouw en aankleding

Zowel in Het Huis Utrecht als bij de tentoonstelling zorgt het bouw & aankleding team ervoor dat Impakt er goed uit ziet! Ben je handig? Voor het bouwen van een sokkeltje draai jij je hand niet om? Lampen ophangen of een muurtje verven vind je heerlijk?  Dan is dit team zeker wat voor jou!

Beschikbaarheid: Zondag 22 oktober t/m woensdag 25 oktober, zondag 29 en maandag 30 oktober, zondag 12 en maandag 13 november

productie-570x380 half

Bakwagen en logistiek

Wil jij een kijkje nemen achter de schermen bij de afdeling productie? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou. Samen met de producenten zorg jij ervoor dat alle materialen op tijd op de juiste plek zijn. Wegenkennis van Utrecht is een pre, geen must. Een rijbewijs is wel heel handig. Kun je goed plannen en ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

Beschikbaarheid: Zondag 22 oktober t/m woensdag 25 oktober, zondag 29 en maandag 30 oktober, zondag 12 en maandag 13 november