Navigate

Stages

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een organisatie vol media, kunst, film en ontdekkingen? Ben je op zoek naar een werkomgeving die je uitdaagt, afwisselende ervaringen biedt en een kijkje in de keuken geeft van een culturele instelling? Houd je van kunst, digitale cultuur en media? Geniet je van je van je studie in het culturele veld maar wil je graag uitvinden hoe alles werkt in de praktijk? Of ben je net afgestudeerd en wil je meer ervaring opdoen?  Kom dan stagelopen bij Impakt.

Allereerst een korte introductie: Impakt is een Utrechtse mediakunst organisatie die is opgericht in 1988. We presenteren een kritische en creatieve blik op de hedendaagse mediacultuur en op kunsten, in een interdisciplinaire context. Het is ons doel om stromingen in de globale cultuur te identificeren door ons te richten op de relatie tussen de maatschappij, de media, technologie en de kunsten. Om deze reden organiseert Impakt jaarlijks het Impakt Festival in de herfst, met tentoonstellingen, vertoningen, videokunst en lezingen. Daarnaast is Impakt een organisatie, gebaseerd in Utrecht, die het hele jaar actief is. Vanuit onze nieuwe locatie op de Lange Nieuwstraat 4 organiseren we een jaarlijks programma van events, presentaties, tentoonstellingen, artist talks en een artist-in-residency programma.

Voor ons jaarlijkse programma in 2018 en het Impakt Festival dat van 24-28 oktober georganiseerd wordt zoeken we stagiaires voor verschillende functies:

Management (aanvang en duur in overleg. Per direct mogelijk)

Afdeling Productie en programma (aanvang mei)

Afdeling Publiciteit & marketing (aanvang mei)

  • Pers, gratis publiciteit en marketing
  • Assistent redacteur en productie van festival drukwerk
  • Digitaal / Website redacteur / social media / blogger

Daarnaast hebben we doorlopend stagevacatures voor:

Voor meer informatie, neem contact op met Christine Breur via 030-294 44 93 of interns[at]impakt.nl. Als je direct wilt solliciteren, stuur dan je motivatie, cv en een ingevulde vragenlijst op.

Onderdelen in dit programma