Navigate

  • Geen categorieën

Stages

Impakt Festival 2016;  www.Impakt.nl

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een organisatie vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Ben je op zoek naar een werkomgeving die je uitdaagt, afwisselende ervaringen biedt en een kijkje in de keuken geeft van een culturele instelling? Houd je van audiovisuele kunst, digitale cultuur en media? Geniet je van je van je studie in het culturele veld maar wil je graag uitvinden hoe alles werkt in de praktijk? Of ben je net afgestudeerd en wil je meer ervaring opdoen?  Kom dan stagelopen bij Impakt.

Allereerst een korte introductie: Stichting Impakt is opgericht in 1988. We presenteren een kritische en creatieve blik op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten, in een interdisciplinaire context. Het is ons doel om stromingen in de globale cultuur te identificeren door ons te richten op de relatie tussen de maatschappij, de media en de kunsten. Om deze reden organiseert Impakt jaarlijks het Impakt Festival in de herfst, met tentoonstellingen, vertoningen, videokunst, lezingen en muziek. Daarnaast is Impakt een organisatie, gebaseerd in Utrecht, die het hele jaar actief is met het organiseren van residencies en events.

Voor het Impakt Festival 2017 zoeken we stagiaires voor verschillende functies:

Management (aanvang en duur in overleg. Per direct mogelijk)

Afdeling Productie en programma (aanvang juli/augustus t/m half november)

Afdeling Publiciteit & marketing (aanvang juni/juli t/m half november)

  • Free publicity en marketing
  • Digitaal / Webeditor / blogger
  • Drukwerk

Daarnaast hebben we doorlopend stagevacatures voor:

Voor meer informatie, neem contact op met Christine Breur via 030-294 44 93 of interns[at]impakt[punt]nl. Als je direct wilt solliciteren, stuur dan je motivatie, cv en een ingevulde vragenlijst op.

Onderdelen in dit programma