Critical and creative views on media culture

Professionals

Als internationaal festival trekt Impakt elk jaar collega’s vanuit de hele wereld naar Utrecht. Uit deze unieke samenkomst willen we het meeste halen, en daarom faciliteren we ontmoeting en uitwisseling. Hiervoor organiseren we een speciaal informeel professionals programma waarin we onze internationale en lokale netwerken verbinden.

Over het programma

Een diner met statements van kunstenaars, een gezellige borrel, een expert-meeting of een kunstenaar-curator meetup: het professionals programma biedt aanvullend op het reguliere programma kaders voor verdieping en ontmoeting.

Vanuit een los format dat gekoppeld is aan de thematiek van dat jaar bieden we ´conversation starters´ voor professionals om elkaar beter leren kennen en ervaring uit hun praktijk delen. Het programma voor dit jaar zal in september bekend gemaakt worden.

Voor wie is het?

Voor internationale en lokale professionals binnen media, kunst, wetenschap en technologie. We nodigen programmeurs, curatoren, festivalorganisatoren, beleidsmakers en kunstenaars van harte uit deel te nemen aan het professionals programma.

Deelnemen

Ben je geïnteresseerd om het professionals programma bij te wonen? Stuur dan een mail naar guido@impakt.nl onder vermelding van ‘Bijwonen professionals programma’. Deadline is 8 oktober.

Accreditatie

Professionals kunnen een accreditatie voor het festival aanvragen. Wanneer deze wordt goedgekeurd ontvangen zij een festival passepartout.

Vraag accreditatie aan

loading