NL

Vacancy: Hoofd Bedrijfsvoering

This vacancy is Dutch spoken only

Omdat het huidig hoofd bedrijfsvoering per 1 februari elders een mooie baan heeft gevonden zoeken we een nieuw hoofd bedrijfsvoering. In de periode januari tot en met maart willen we werken met een interim hoofd bedrijfsvoering met een beperkt takenpakket om per 1 maart of 1 april te kunnen werken met een hoofd bedrijfsvoering die structureel invulling kan geven aan het volledige takenpakket:

Waar kom je te werken?

IMPAKT presenteert een programma waarin vanuit de kunst gekeken wordt naar de invloed van technologie op onze samenleving. Ons programma biedt kritische en creatieve visies op onze hedendaagse mediacultuur en onze snel digitaliserende wereld. Met een programma dat bestaat uit festivals, exposities, events, internetprojecten en residencies neemt IMPAKT in het Nederlandse en internationale culturele landschap een unieke plek in. Sinds de oprichting in 1988 maakt IMPAKT zich sterk voor vernieuwing, verdieping en kritische reflectie binnen kunst en samenleving. We schenken hierbij bijzondere aandacht aan het verbinden van verschillende maatschappelijke velden zoals kunst, wetenschap en journalistiek. Meer informatie over IMPAKT is te vinden op onze website: impakt.nl

IMPAKT is gevestigd in een karakteristiek pand in het hart van Utrecht, met een ruimte voor exposities en events. De kern van IMPAKT is een klein, hardwerkend team van ca. 3 fte. In de aanloop naar het IMPAKT Festival in het najaar en bij andere grote projecten groeit de bezetting. Stagiair(e)s vormen een wezenlijk onderdeel van de organisatie. Bij de uitvoering van het programma werken ook vrijwilligers mee.

 

De functie

Als hoofd bedrijfsvoering functioneer je direct onder de algemeen directeur en geeft samen met hem leiding aan de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse interne organisatie, de financiën en contracten met kunstenaars, werknemers en partners. Je zorgt voor btw-afdracht, stelt de jaarrekening samen en legt verantwoording af aan subsidiënten. Je stuurt het team aan dat uitvoering geeft aan het jaarprogramma van IMPAKT en stemt benodigde middelen af op te realiseren projecten. Je werft en begeleidt producenten en projectmedewerkers. Je stelt en bewaakt deadlines en beheert budgetten. Je zorgt voor een soepel en efficiënt lopende organisatie waarin medewerkers optimaal functioneren.

Wat zoeken wij in jou?

We zoeken iemand die ruime ervaring heeft in boekhouding, met financieel inzicht en organisatorisch talent. Iemand die helder communiceert en in staat is overzicht te bewaren. Je hebt affiniteit met de missie van IMPAKT en kan, wanneer nodig, werken op onregelmatige tijden. Je staat stevig in je schoenen en weet hoe je mensen kan motiveren. Ervaring is belangrijk maar ook (jeugdig) enthousiasme en aangeboren talent voor de functie worden meegewogen. Ben je klaar voor een gevarieerde maar veeleisende baan? Word je gedreven door een passie voor cultuur en een hang naar perfectie? Schrik je niet van hard werken en snel schakelen? Herken je je in bovenstaande vacature? Dan is IMPAKT de plek voor jou en zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat die in Utrecht woonachtig is. IMPAKT streeft naar diversiteit, ook in haar personeelsbestand. Iedereen die hier een bijdrage aan levert, nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren. Het betreft een functie voor 24 uur in de week. Het is mogelijk de vacature in te vullen op ZZP-basis of in een dienstverband. De vergoeding is afhankelijk van de ervaring van de kandidaat en manier waarop de functie ingevuld wordt. Dit bespreken we graag als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Geïntresseerd?

We ontvangen graag je schriftelijke reactie op het adres jobs@impakt.nl, ter attentie van Arjon Dunnewind.


Share