EN

About

IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur] biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

Over

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse IMPAKT Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Wij organiseren het hele jaar door activiteiten, zoals IMPAKT Works, een artist-in-residence project, en IMPAKT Events, tentoonstellingen, panels, artist-talks, een regelmatige serie van presentaties en vertoningen die draaien om een bepaald thema, beweging of kunstenaar. Het IMPAKT Channel is een platform waar kunstprojecten gepresenteerd kunnen worden die gemaakt zijn voor het internet, samen met geselecteerde programma’s van film en videokunst.

Team

Arjon Dunnewind (Algemeen en artistiek directeur)

Froukje van Dooren (Hoofd bedrijfsvoering)

Daniela Tenenbaum (Assistent-curator)

Bram Koning (Algemene en technische productie)

Michelle Franke (Hoofd PR & marketing)

Lars Bleijenberg (PR & marketing)

Sabine Persijn (PR & marketing)

Manon Falces (Technische productie)

Jeroen Witjes (Stagecoördinator, kantoormanagement and productie filmvertoningen)

Sjoerd Dijkstra (Financiële administratie)

Anke Verbeek (Programma-assistent)

Andrej Kapor (Online barhost en programma-assistent)

Paul Schmidt (Curator and vrijwilligerscoördinator)

Inez de Coo (Curator)

Saskia de Jong (Productie)

Michael Van Rosmalen (IT and technische ondersteuning)

INTERNS 2022
Anna Naumova
Bernice Ong
Eliza Sereda
Job Santé
Karolina Sedlakova
Katerina Zannou
Marina Eroshenko
Sjoerd Dijkstra
Sophia Zwaveling
Nafisa Tschannen
Yejin Lee
Zihan Zeng

Stages

Bij IMPAKT kun je stage lopen met de focus op productie, PR, curatorschap, management, vrijwilligerscoördinatie en archiefwerk. De meeste van deze stages zijn het hele jaar door beschikbaar zonder vaste deadlines of tijdsperioden. Houd er echter rekening mee dat sommige functies op bepaalde tijden van het jaar mogelijk niet beschikbaar zijn, afhankelijk van onze specifieke behoeften voor die periode.

Binnen IMPAKT geloven we in het geven van een gevarieerd takenpakket aan onze stagiaires waarmee ze de vele facetten kunnen leren die werken in het culturele veld met zich meebrengt. Daarom lopen de meeste van onze stagiaires niet alleen een stage gericht op een enkel element, maar zal hun stage een mix zijn tussen verschillende taken. Zo kun je een stage lopen die zowel gericht is op productiewerk als op PR-werk.

Interns bij IMPAKT krijgen een vergoeding voor hun werk. Werk je 32 uur (4 dagen) per week, dan is die vergoeding €230. Bij minder uren passen we de vergoeding aan. Daarnaast kunnen alle reiskosten die je maakt voor je stage vergoed worden.

De stagevacatures voor 2022 zijn gesloten. Het is wel mogelijk om al te solliciteren voor 2023.

Go to Internship profiles

 

Vrijwilligers

Wil jij onderdeel uitmaken van het IMPAKT Festival 2019? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.

Sign up here

Voor meer informatie of vragen kun je een mailtje sturen naar volunteers@impakt.nl

2021 Fondsen, Sponsoren & Partners:


Contact

IMPAKT
Centre for Media Culture
Lange Nieuwstraat 4
3512PH Utrecht

KvK: 41186437
Vat: NL 8027 51 738 B 01

+31 0 30 29 44 493
info@impakt.nl

Board of supervisors

N.R.A. Hille: chairperson and treasurer
F.L.K. Koolen : board member
I.O. de Vries: board member

ANBI