EN

IMPAKT TV 2021

Een serie maandelijkse online events

IMPAKT lanceert een nieuwe serie maandelijkse online events: IMPAKT TV. Op donderdag 8 april gaan we van start met een uitzending over NFT’s. Met IMPAKT TV willen we iedere maand een online programma aanbieden met gesprekken en reflecties over de actualiteit en/of actuele (artistieke) vraagstukken.

IMPAKT staat nadrukkelijk middenin het maatschappelijke debat. In onze programma’s zoeken we naar nieuwe trends in technologie, media en beeldcultuur en focussen we op de kritische rol van de beeldende kunst. IMPAKT TV kun je zien als een verdieping van de thema’s die we al onderzoeken via onze tentoonstellingen, events, webprojecten en festivals. 

Iedere IMPAKT TV uitzending gaat over een thema uit de actualiteit. We nodigen experts en gasten uit om met ons daarover in gesprek te gaan. De thema’s worden gekozen door de de IMPAKT TV redactie. Onderwerpen die voor de komende uitzendingen op het programma staan zijn o.a.: NFT’s, complottheorieën en de invloed van algoritmes of je muzieksmaak. 

De redactie bestaat uit Arjon Dunnewind  (Algemeen Directeur van IMPAKT), Michelle Franke (Hoofd PR van IMPAKT), Friso Wiersum (European Cultural Foundation, Expodium), Rosa Wevers (PhD kandidaat Gender Studies aan de Universiteit Utrecht). 

2021 broadcasts: 

De online uitzending wordt gestreamd via YouTube.
Houd onze website en social media in de gaten voor de streaming link. Of schrijf in voor onze nieuwsbrief om deze direct in je inbox te krijgen.

 


Deel