EN

Basic ticket (up to 3 participants)

IMPAKT Hybrid Wine and Art Tasting Event

Wat gezellig dat je meedoet aan onze Hybride Wijn en Kunst proeverij evenement!
Op deze pagina kun je alle informatie vinden die jij nodig hebt om jezelf klaar te stomen voor het evenement.

Bekijk de video en lees de onderstaande informatie rustig door. Als je vragen hebt, wees niet bang om ons een berichtje te sturen via Whatsapp +31 6 83488674 of via info@impakt.nl

 

Houd er rekening mee dat we voor de art performance by Sophia Bulgakova, Leo Scarin & Cemre Deniz, we je vragen om deze twee ingrediënten in huis te hebben:

 • Aardappel chips
 • Vanille aroma

 

Belangrijk: Als je meedoet met 4 tot 6 persoenen lees dan deze handleiding

Wat kun je verwachten

Met dit evenement experimenteren we met hybride formats. Dit betekent dat er tijdens het vormgeven van dit evenement is nagedacht over verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij en je vrienden een interactieve en vermakelijke ervaring hebben, door het combineren van zowel online en offline elementen.

Het IMPAKT Hybrid Wine and Art Tasting Event zal online plaatsvinden via Zoom. Tijdens het evenement zal er een algemene verzamelhal zijn voor de publieke onderdelen van het programma: de introducties van elke proefronde en de performances. De proefrondes zelf vinden plaats in aparte break-out rooms. Je zult in deze break-out rooms worden gekoppeld aan andere tafels, om gezamenlijk met de andere deelnemers de wijnen te proeven en te bespreken.

In totaal zullen er drie proefrondes plaatsvinden.
Tussen de rondes geniet je van twee performances, en van presentaties door wijnexperts. Via deze link zijn de laatste updates te vinden over het programma en de deelnemende artiesten 

Voordat het evenement begint, zorg ervoor dat je de wijnen hebt gekocht en je voldoet aan de technische eisen, zoals hieronder vermeld:

 

BYOW (bring your own wine)

Laten we beginnen met het meest belangrijke element voor een geslaagde avond: het kopen van de wijnen.
Er zijn drie proefrondes.

Onze Utrechtse sommelier Guillaume Coret van fijn-proeverij.nl heeft voor deze proeverij twee speciale wijnen geselecteerd die je makkelijk online kunt kopen via de webshop van Gall & Gall. De derde wijn mag je zelf uitzoeken: kies jouw favoriet en deel je enthousiasme. 

 • Wijn #1: La Battistina Gavi Nuovo Quadro

Italië – Cortese, 2021 – €13,98

> Order the wine online

 • Wijn #2: Niepoort Fabelhaft Tinto Reserva

Portugal – Touriga franca, 2020 – €13,09

> Order the wine online

 • Wijn #3: Naar jouw keuze 🥂

 

Houd er rekening mee dat de levering van de wijnen in Nederland tot 2 werkdagen kan duren. Om er zeker van te zijn dat je de wijn op tijd ontvangt adviseren we daarom om de bestelling niet later te plaatsen dan dinsdag 14 maart.

Heb je je last-minute aangemeld? (bijvoorbeeld na 15 maart)? Vraag dan je lokale Gall & Gall of ze de geselecteerde wijnen hebben. Vind via deze link je dichtstbijzijnde Gall & Gall: https://www.gall.nl/winkels/ 

 

Woon je niet in Nederland?

Bestel dan de wijnen via Vinello.eu. Deze levert de geselecteerde wijnen naar de meeste landen binnen Europa. Houd Vinnell.eu in de gaten om op de hoogte te blijven van de leveringstijd en bestellingsinformatie. Hier beneden vind je de links om de wijnen direct van Vinello.eu te bestellen. Let er op dat er voor de witte wijn voor een alternatief is gekozen. 

 • Wijn #1: Gavi del Commune di Gavi DOCG – Bersano

Italië – Cortese, 2021 – €13,58

>> Order the wine online

 • Wijn #2: Niepoort Fabelhaft Tinto Reserva

Portugal – Touriga franca, 2020 – €16,87

>> Order the wine online

 • Wijn #3: Naar keuze 

 

Heb je vragen over het bestellen van de wijnen buiten Nederland? Contacteer ons dan via Whatsapp +31 6 83488674 or at info@impakt.nl 

 

Technische eisen en voorbereidingen

Hieronder vind je een handleiding die je stapsgewijs klaarstoomt voor het evenement.
Voor eventuele vragen kun je ons bereiken via 
Whatsapp: +31 6 83 48 86 74
of via Email: info@impakt.nl 

 1. Benodigdheden

 

2.  Persoonlijke voorbereidingen

 • Ga lekker zitten.
 • Positioneer je webcam op zo’n manier dat wij je kunnen zien. **TIP** het beste werkt dit door een paar boeken onder je laptop te plaatsen zodat de camera op oogniveau komt te staan.
 • Positioneer je microfoon op zo’n manier dat we je duidelijk kunnen verstaan. Ga niet te ver van de microfoon af zitten of breng de microfoon dichter naar u toe.
 • Belichting: zorg voor genoeg licht in de kamer zodat wij je via de webcam kunnen zien.

 

3.  Deelnemen aan een Zoom bijeenkomst

 • Click op de link:
 • Zorg ervoor dat je in Zoom de juiste camera en microfoon selecteert.

i. Camera: Ga naar ‘’Voorkeuren’’ → Open Video→ Onder ‘’Camera’’ vind je een dropdown menu waar de juiste webcam kan worden geselecteerd.

ii. Microfoon: Ga naar ‘’Voorkeuren’’ → Open Audio → Onder ‘’Microfoon’’ vind je een dropdown menu waar de juiste microfoon kan worden geselecteerd.

 • Houd je camera aan.
 • Je zult automatisch worden gemute in de algemene hal. Vergeet niet jezelf te unmuten in de break-out rooms.

 

4. Tijdens het evenement:

 • Word je automatisch ge-mute in de algemene hall. Vergeet niet jezelf te unmuten in de break-out rooms.
 • Hebben we meerdere rondes. Elke ronde word je in een nieuwe breakout room geplaatst. Het samenstellen van de break-out rooms kan een paar minuten duren – er is een mogelijkheid dat Zoom hiervoor je toestemming vraagt.

Voorbereidingstips voor thuis

Gebruik dit event om je meest sjieke kleding uit de kast te halen en decoreer je tafel naar jouw smaak. Alles qua aankleding ligt in jouw handen. Maak het zo extravagant (of minimalistisch) als je zelf wilt. 

Zet genoeg wijnglazen op tafel en een karaf met water om zo je smaakpalet te reinigen na een proefronde. Als laatste moeten de snacks natuurlijk niet ontbreken! Op zoek naar wat snack inspiratie? Kijk hier of hier voor wat ideeën. Water, nootjes, crackers en brood zijn prima voor het reinigen van je smaakpalet tussen de rondes door. Verder is het belangrijk dat je tijdens het evenement geen achtergrondmuziek hebt aan staan – onze DJ’s en kunstenaars verzorgen alle entertainment die jij nodig gaat hebben.

Doe mee als een PRO?
Wil je nog meer kleur toevoegen aan jouw online aanwezigheid? Dat kan! Kunstenaar Benjamin Pompe heeft voor ons speciaal vier digitale picture frames ontworpen. Dit is een digitale omlijsting die je kunt toevoegen om je woonkamer dat extra beetje flaire te geven. Hier kan je lezen hoe je de picture frames kan downloaden en gebruiken: http://impakt.nl/general/2023/make-your-own-virtual-picture-frame/

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 
Dit kan via Whatsapp: +31 6 83488674
of via email: info@impakt.nl
Deel
Website by HOAX Amsterdam