EN

DO THE RIGHT THING

Steun IMPAKT en de Utrechtste beeldende kunst

Met het rapport ‘Kleur bekennen’ dreigt een zware klap voor IMPAKT en voor de beeldende en digitale kunst in Utrecht. Op basis van een onnavolgbare puntentelling en voorbijgaand aan de belangrijke rol die IMPAKT in het kunstenveld vervult, is de adviescommissie tot de conclusie gekomen dat IMPAKT geen subsidie meer zou moeten krijgen. Met onze campagne Do The Right Thing willen we de Gemeente overtuigen van de belangrijke rol van IMPAKT binnen het culturele landschap en de waarde van de beeldende kunst en digitale cultuur in Utrecht.

Met ongeloof en verontwaardiging is gereageerd op de conclusies die in het rapport worden getrokken. We hopen de komende dagen nog meer kritische geluiden te horen over deze zorgwekkende wending in het Utrechtse cultuurbeleid. Daarbij willen we al onze volgers, bezoekers, partners en iedereen die IMPAKT een warm hart toedraagt vragen om hun steunbetuigingen met ons te delen, via social media of per email. Meer dan ooit kan IMPAKT jullie steun gebruiken.

DO THE RIGHT THING en help ons de Gemeente Utrecht te overtuigen.

Wat heeft IMPAKT voor jou betekend? Hoe heeft IMPAKT jou geïnspireerd? Waarom is IMPAKT volgens jou zo belangrijk? 

Stuur ons een bericht door ons op social media te taggen (@impakt.nl) en daarbij de hashtag #DoTheRightThing te gebruiken. Of email naar dotherightthing@impakt.nl en laat ons weten hoe belangrijk jij IMPAKT vindt en waarom IMPAKT volgens jou onmisbaar is voor het Utrechtse en Nederlandse cultuurveld. Hoe meer citaten uit reacties, posts en support-mails we kunnen gebruiken, hoe sterker we staan. 

 


Deel
Website by HOAX Amsterdam