EN

Archief

Panorama

On the Edge

Panorama Event Night 3

17 oktober 2010
17:00

Locatie: Theater Kikker

Eun Hyung Kim uit Zuid-Korea maakte een vreemde animatie over de relatie tussen China, Noord-Korea en haar thuisland. Ze baseerde zich op video’s die ze ontving van Zuid-Koreaanse mannen en een Chinees-Koreaanse vrouw.

Core van der Hoeven is editor van veel van het werk van Erik van Lieshout. Op 1 mei 2009 kon hij plots niet meer spreken en raakte hij verlamd aan zijn rechterarm en -been. In het ziekenhuis boorden ze een gaat in zijn hoofd op zoek naar de herseninfectie. Ziek laat met veel zelfspot zijn moeizame herstel zien.

Voor eenieder die zich de laatste tijd afvroeg waar die gigantische verticale tentenkampen tegen grachtenpanden in Amsterdam en Utrecht vandaan komen: meet Leonard van Munster met zijn project Camping Vertical.

In het werk van fotograaf Willem Popelier staan fotografische representaties van identiteit centraal.

Eric van der Woude, VHS-fetisjist pursang, geeft ons een kijkje in zijn wanstaltige verzameling van VHS-trash en exploitation-rariteiten.

Tot vijf keer toe werd een Facebook-account van Hester Scheurwater afgesloten. De foto’s die ze van haarzelf en haar kinderen maakte werden pornografisch bevonden. Hester Scheurwater komt vertellen over het gevecht met Facebook en over het boek dat Walter Keller (Parkett Art Magazine) binnenkort van haar uitbrengt.

Verder met: Sexisme op de Spaanse Televisie (Ya Basta van Ruben Aubrecht), Inception in Legoland (Rubika van Claire Baudean) en first-person shooter art (Douchebag City van Federico Solmi)

New kids on the block Zick Zack Soundsystem draaien een mix van heavy bass funk, Caribische tunes en de nieuwste elektronische vibes uit London.


Deel
Website by HOAX Amsterdam