EN

Archief

Presentatie
Presentatie

Jon Rafman, Lezing en Q&A

Presented by HKU, Centraal Museum and IMPAKT

13 februari 2020
19:00 — 22:00


Locatie: IMPAKT Centre for Media Culture

Het Centraal Museum heeft kunstenaar Jon Rafman uitgenodigd om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan zijn werk Dream Journal (2016-2019) als onderdeel van de tentoonstelling De Tranen van Eros over de Surrealistische kunstenaar Moesman. We zijn verheugd een speciale screening/lezing en Q&A met Jon Rafman te kunnen presenteren in samenwerking met de HKU en het Centraal Museum.

Over Jon Rafman:
In zijn videowerken en installaties onderzoekt de Canadese kunstenaar Jon Rafman (1981, Montreal) de sociale effecten van digitale media. De kunstenaar is gefascineerd door hoe de grenzeloze mogelijkheden van het internet en virtuele platformen een bepalende invloed hebben op ons gedrag, sociale leven en zelf onze persoonlijke identiteit. Zijn werk schommelt tussen humor, melancholie en vervreemding. Rafman wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende kunstenaars van het digitale tijdperk.

 

Wanneer: 13 February
Waar: IMPAKT, Centrum voor Mediacultuur, Lange Nieuwstraat 4
Tickets: De Deuren zijn open vanaf 19:00 en HKU studenten hebben prioriteit tot 19:15. De Entree is gratis maar de capaciteit beperkt.


Deel

Event archief