EN

Archief

Event
Event

IMPAKT x CIVA: Bal Masqué

Afterparty CIVA Festival, virtual background battle en masker performance

27 februari 2021
19:30

Locatie: Online programma
Tickets

Het is tijd voor een feestje! Op 27 februari nodigen IMPAKT en het nieuwe Weense mediakunstfestival CIVA je uit voor de speciale afterparty van het 9-daagse CIVA festival. Iedereen is online welkom: draag je gekste digitale (of echte) masker, scratch met je virtual background en drink en feest met ons mee. Net zoals bij het eerste IMPAKT Bal Masqué, dagen we je uit: battle jij mee om de beste virtual background en masker performance?

Het hoogtepunt van het Bal Masqué is de Virtual Background Battle om het beste (virtuele) kostuum en de beste virtual background en masker performance. We verwachten bijzondere gasten uit de hele wereld op ons feest. Er is een award voor de beste zelfgemaakte Snap Camera masker, een Best Guest Performance Award en je kan Spotlight Moments aanvragen als je even alle aandacht op je wil hebben.Friso Wiersum is deze avond de MC. Dit alles op een dansbare, up-beat playlist van obscure meesterwerken, vergeten klassiekers, exotische parels en af en toe een guilty pleasure. De playlist van het komende Bal Masque blijft een geheim, maar hier is de playlist van het vorige Bal!

Of je de strijd aangaat, of liever deel uitmaakt van de invloedrijke publieksjury, we hopen je graag te zien op deze bijzondere zaterdagavond!

Hoe werkt het:
Trek je beste kostuum uit de kast met de virtuele achtergrond-opties van Zoom en de masker-opties van Snap Camera. Je mag natuurlijk een off-the shelve Zoom achtergrond gebruiken maar we zien natuurlijk liever dat je eigen filmpjes als achtergrond gebruikt en deze mixt met snapchat-filters. Je kunt ook een van de unieke custom-made maskers activeren, speciaal gemaakt voor IMPAKT gemaakt. Hier vind je een stap-voor-stap handleiding hoe je de maskers kunt activeren in Snapchat.

Battle deelnemers
De line up:

 • Sabrina Verhage
 • Claudia van Swelm
 • Anke Verbeek
 • Fleur van der linde en Jasmijn van der weide
 • Klasien van de Zandschulp
 • Sander Veenhof
 • CIVA Team “VIP toilet”
 • CIVA Team “The CIVAs”
 • CIVA Team “Sounds of Blackness”
 • CIVA Team 4
 • Marijn Bril
 • Danielle Arets

Prijzen
Na iedere battle beslist het publiek wie de winnaar is. Het publiek kan ook in de prijzen vallen. We geven €50 en een IMPAKT upcycled tas naar keuze voor de Best Snap Camera masker en de Best Overall Performance!

Challenges
Na de battles, begint het bal. Als publiek kun je losgaan op de virtuele dansvloer en pronken met je maskers en achtergronden. We hebben dan twee challenges, waarbij je wordt uitgenodigd om te reageren op een vooraf aangegeven thema’s. Omdat het de supersterren van het Internet zijn, beginnen we met een makkelijke: CATS. Het thema voor de tweede challenge is OUTER SPACE.

Goodies
De Russische kunstenares Tanya Akhmetgalieva heeft een aantal unieke, custom-made maskers voor ons gemaakt. Je kunt ze activeren in Snap Camera en uitproberen. Unlock de IMPAKT Bomb en Agree/Disagree maskers hier.

VIP-rooms
Als je even wilt ontspannen of een praatje wilt maken, kun je terecht in onze virtuele bar met bar-host Andrej, die onze legendarische digitale bar al hostte tijdens het laatste IMPAKT Festival 2020 Zero Footprint.

Over CIVA:
Onze partner CIVA is het nieuwe mediakunst festival uit Wenen. CIVA laat het potentieel zien van de interactie tussen kunst en wetenschap, technologie en maatschappij. De ambitie van het festival is om een sterk netwerk op te bouwen, om een waardevolle ontmoetingsplek te zijn voor een groeiende internationale gemeenschap en om een levendig, laagdrempelig festival te zijn voor bezoekers van alle achtergronden.

Claim your spot


Deel

Event archief

Website by HOAX Amsterdam