EN

Archief

Event
Event

MEET UP: MAKERS MEET & EAT

Schuif aan tafel bij uiteenlopende makers

19 september 2021
12:00 — 20:00


Locatie: RAUM
€ 13,50
Tickets

10 tafels, 4 rondes, 40 short talks van 20 makers, 1 inspirerende keynote, 1 XXL vega BBQ, 100+ makers en gelijkgestemden. Dit zijn de ingrediënten van de tweede Makers Meet & Eat die Creative Coding Utrecht, IMPAKT, RAUM en SETUP samen organiseren op zondag 19 september van 12:00 – 20:00 uur bij RAUM op het Berlijnplein.

Tijdens de Meet & Eat schuif je bij uiteenlopende makers aan tafel om kennis te maken met hun werkwijze en onderzoek op het gebied van digitale kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en een kijkje in de keuken. Het programma sluit af met een barbecue gehost door Venster, waarbij onder genot van een goede hap, een biertje en (hopelijk) de zon wordt nagepraat. 

Keynote: Dries Depoorter
De Belgische kunstenaar Dries Depoorter vertelt over zijn pakkende en humoristische werken waarin hij thema’s als privacy, social media, kunstmatige intelligentie en surveillance onderzoekt.

Short Talks:
Na de Keynote zullen 20 makers je inspireren, waaronder:

  • Johan Rijpma, bekend om zijn speelse, experimentele animaties met duizenden online views;
  • 155, Utrechts theatercollectief dat memes, gifs en online cultuur combineert met dans, muziek en film;
  • Jeroen van Loon, kunstenaar die data en digitale cultuur onderzoekt en documenteert. Wat doet het internet met ons idee van liefde en vriendschap?
  • Marc Tuters, over Weird Gnosis, een project waarin esoterische subculturen, occultisme en “alternative science” centraal staan.
  • Rosa Wevers, PhD kandidaat aan de Universiteit Utrecht.

Wij hebben er zin in. Kom je ook?

 


Deel

Event archief

Website by HOAX Amsterdam