EN

Archief

Opening

Opening expositie Modern Love

Bij IMPAKT & Centraal Museum

3 november 2021
16:30 — 18:00


Locatie: Centraal Museum
Tickets

Opening tentoonstelling //

In onze on-demand samenleving spelen liefde, relaties en intimiteit zich steeds meer online af. Wat doet dit met de manier waarop we elkaar ontmoeten, liefhebben – en uit elkaar gaan? Vanaf woensdag 3 november staat het IMPAKT Festival 2021 geheel in het teken van Modern Love (or Love in the Age of Cold Intimacies). Graag nodigen we u uit voor de opening van het festival en de bijbehorende expositie.

Gast-curator Katerina Gregos, directeur van het National Museum of Contemporary Art in Athene, stelde met Arjon Dunnewind, artistiek leider van IMPAKT, een liefdevolle expositie en prikkelend festivalprogramma samen, met kunstenaars, filosofen, schrijvers en wetenschappers als AA Bronson, Eva Illouz, Srećko Horvat, Dries Verhoeven, Melanie Bonajo, Duran Lantink, Mounir Samuel, Roanne van Voorst en vele anderen.

3 november, 16.30-18.00: Opening expositie Modern Love i.s.m. met Centraal Museum
De expositie Modern Love (or Love in the Age of Cold Intimacies) bestaat uit een deel in het Centraal Museum en een deel in IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur]. Vanaf 16.30 bent u welkom in het Centraal Museum voor het eerste deel van de opening. Gezamenlijk lopen we naar IMPAKT waar om 17.45 de officiële opening plaatsvindt.

Deze tentoonstelling, gecureerd door Katerina Gregos, kwam tot stand als een gezamenlijke productie van Tallinn Art Hall Foundation, Museum für Neue Kunst Freiburg, Centraal Museum Utrecht en IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur].

3 november, 20.00: Opening IMPAKT Festival 2021 Modern Love
De aftrap van het festival vindt plaats in Het Huis Utrecht. De twee curatoren, Katerina Gregos en Arjon Dunnewind stellen het programma aan u voor, samen met Jonas Lund, Laura Cemin en andere kunstenaars en sprekers uit het programma. Na het officiële gedeelte volgt de performance Live, Laugh, Limerence door Marijke De Roover en een screening van Night Soil – Economy of Love van Melanie Bonajo.

Read more here


Deel
Website by HOAX Amsterdam