EN

Archief

Event
Event

Makers meet and eat

Een middag voor ontmoeting

3 september 2022
12:30 — 20:00


Locatie: De Havenloods
€5,- incl. eerste drankje, excl. bbq.
Tickets

Ben jij een kunstliefhebber, cultuursnuiver, maker, creatieveling of gewoon geïnteresseerd in de recente ontwikkelingen op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design? Kom 3 september langs bij de Makers Meet & Eat om mooie presentaties bij te wonen van jonge Utrechtse en Nederlandse makers.

Tijdens de Makers Meet & Eat vertellen jonge Utrechtse en Nederlandse makers over hun werk op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en kijkjes in de keuken. Met de zon op je snuit sluiten we het programma af met muziek, een (vegetarische/veganistische) BBQ en een drankje.

Dit jaar gaat de Makers Meet & Eat onder andere over de online én offline publieke ruimte. Hoe maken creatievelingen hier gebruik van? En op welke wijze leveren zij commentaar op opkomende problemen? Iedereen is welkom om zich te verdiepen in de ontwikkelingen en hun mening te delen. Naast de 20 uitgenodigde sprekers is het dit jaar mogelijk om zelf een gesprek te starten aan onze nieuwe ‘Wildcard tafel’.

Makers Meet & Eat is een samenwerking tussen IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur], RAUM, Setup en Creative Coding Utrecht. Het evenement is toegankelijk voor Nederlands en Engels sprekende mensen. De voertaal is Engels.

In het kort:

  • 3 september, 12:30 – 20:00
  • De Havenloods, Nijverheidsweg 6, Utrecht
  • Prijs: €5,- incl. eerste drankje, excl. avondeten.

Sprekers


Deel

Dit event is mogelijk gemaakt door

Event archief

Website by HOAX Amsterdam