EN

Archief

Game

Lancering Turning Tables

De officiële lancering van het Fair Tech kaartspel

3 november 2022
16:30 — 17:00


Locatie: Het Huis Foyer

It’s Time to Play a New Game. Het nieuwe IMPAKT kaartspel Turning Tables wordt officieel gepresenteerd op het IMPAKT Festival 2022. Met dit kaartspel kun je Big Tech veranderen in Fair Tech. Met jouw hulp verslaat een onderbetaalde Chinese fabrieksarbeider Amazon-baas Jeff Bezos en kan een overwerkte Facebook content moderator Mark Zuckerberg overtroeven!

In plaats van de koningen en koninginnen die we kennen van het traditionele kaartspel zijn nu grote techbedrijven en hun CEO’s oppermachtig. Turning Tables weerspiegelt deze machtsstructuren en nodigt je uit om kritisch naar de wereld van Big Tech te kijken. De Good Jokers in het spel zijn de inspirerende tech critici en dappere klokkenluiders die je helpen om de rollen om te draaien en de machtelozen de macht te geven.

Het eerste exemplaar van het spel wordt op donderdag 4 november om 16:30 uur overhandigd aan Tweede Kamerlid Lisa van Ginneken, die namens D66 ook in de vaste Kamercommissie voor Digitale Zaken zit. Ook zijn er tijdens het festival dagelijkse speelrondes in Het Huis Utrecht. Om mee te doen, kun je naar informatie en speeltijden vragen bij de informatiebalie.

Bekijk deze video om weer over het kaartspel te weten te komen.

Actieprijs
Ter gelegenheid van de lancering van Turning Tables of het festival, kun je het spel t/m 6 november kopen voor €12,50 (normale prijs €15).
De actie is geldig zowel voor verkoop op locatie als via onze webshop.


Deel
Website by HOAX Amsterdam