EN

Archief

Screening

Below the Spleenicle

Naomi Voet

3 november 2022
Locatie: Het Huis The Attic
20:30 - 21:00
5 november 2022
Locatie: Het Huis The Attic
20:45 - 21:15

Nederland 2021, 8 minuten

 

Deze koortsdroom danst over de dunne lijn die loopt tussen binnen en buiten de sociale normen vallen. Een succesvolle burger zijn of niet. Na een warm welkom door de One Trick Pony, informeren de Centaurz ons over hun nieuwste filosofieën over de liefde. Tot slot praat de enige echte Nippy Nappy Joe ons bij een gezellig intergalactisch kampvuur bij over de zin van het leven. Tussen de scènes door worden we vergezeld door een aantal figuren met verdwijnende banen, uit verleden en heden, die vastzitten in een tijdlus. Below the Spleenicle is een futuristisch folkloreverhaal over hoe nutteloos en belachelijk maar tegelijkertijd komisch het leven kan aanvoelen. Alsof je in feite een strontappel aan een strontboom bent.

 

Op donderdag 21:00 uur  en op zaterdag 20:45, Below the Spleenicle zal worden vertoond in een loop in Studio 3 bij Het Huis Utrecht.
Je kan elk moment binnen lopen gedurende de vertoning. 

 

Single ticket

Wat is er nog meer te zien op deze dagen?

Bekijk de donderdag en zaterdag blokkenschema’s om de andere programma’s te bezoeken met jouw Festivalpas (5 dagen) of Dagpas (1 dag). Met deze passen kun je ook de festivaltentoonstelling The Curse of Smooth Operations bezoeken bij het IMPAKT [Centrum voor Media Cultuur] en de Steenweg 26. 

Donderdag dagpas Zaterdag dagpas festival pas (5 dagen) Online festival pas

Lees hier meer over de verschillende festival tickets


Deel
Website by HOAX Amsterdam