EN
Tentoonstelling
Tentoonstelling

Don't Be Evil

Digital Deception and Creative Disruption

Dit jaar heeft het IMPAKT Festival twee tentoonstellingen. Ze zijn beide te zien tot 14 januari 2024 in IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur] (Lange Nieuwstraat 4).

1 november 2023 – 14 januari 2024
woensdag – zondag, 12:00 – 18:00
€7,50 (€6 met korting)
Tickets geven toegang tot beide tentoonstellingen
Tickets

De hoofdtentoonstelling van het IMPAKT Festival 2023 presenteert werk van gerenommeerde en opkomende internationale kunstenaars. De tentoonstelling omvat ook werken en projecten die geproduceerd zijn in residency’s die werden ondersteund door het European Media Art Platform, een programma waar IMPAKT aan deelneemt.

De speelse, speculatieve en subversieve werken in deze tentoonstelling gaan over wat wij zien als de belangrijkste kwesties die invloed hebben op onze digitale rechten en agency: surveillance, data-extractie, Big Tech-strategieën, de uitvergroting van menselijke vooroordelen en onze toekomst met kunstmatige intelligentie (AI). We hebben deze werken geselecteerd vanwege hun inspirerende of provocerende inhoud en de manier waarop ze humor en verrassing gebruiken. Ze zorgen ook voor bewustwording en informeren ons over wat er op het spel staat in een steeds sneller digitaliserende wereld.

NB: alle werken van Don’t Be Evil staan tentoongesteld in de expositieruimte op de begane grond.


Deel

Event archief

Website by HOAX Amsterdam