EN

Archief

Workshop
Workshop

Tantric Tech: Yoga Session

A tantric exploration of technology with Sieta van Horck

13 april 2024
11:00 — 12:30


Locatie: IMPAKT Centre for Media Culture
€12,50
Tickets

Je gaat ermee naar bed en staat ermee op: je telefoon – een heilig object dat ons en ons leven verbindt met de rest van de wereld. Maar, sta je wel genoeg stil bij je relatie met dit innovatieve wonder? In het kader van onze huidige tentoonstelling In Touch presenteren we Tantric Tech: een tantrische yogasessie om onze relatie met deze technologische partner een boost te geven! In deze workshop begeleidt Sieta van Horck – een multidisciplinaire kunstenaar en yogi – ons door een verkennende transformatie van onze relatie met technologie. Hoe kunnen we anders omgaan met onze apparaten? 

In het Sanskriet verwijst Tantra naar ‘verwevenheid’. Gebaseerd op de mystieke tradities van het hindoeïsme en boeddhisme, nodigt de Tantric Tech yogasessie ons uit om opnieuw na te denken over de manier waarop we verweven zijn met de digitale entiteiten die ons moderne leven vormgeven. Met een mix van tantrische en belichaamde technieken begeleidt Sieta van Horck ons in het ontdekken en cultiveren van een diepgaande relatie met het apparaat dat ons dagelijks bijstaat. 

Neem je telefoon mee, of een ander apparaat waarmee je een diepere verbinding wilt ervaren, en doe mee aan deze yogasessie van gemeenschappelijke, tantrische, technologische verkenning! 


Deel

Event archief

Website by HOAX Amsterdam