EN

Archief

Panel Discussie
Panel Discussie

Inclusive Extensions

Een project over design en inclusiviteit van IMPAKT en New Emergences

20 december 2019
16:00 — 18:00


Locatie: Het Huis
Tickets

Inloop vanaf: 15:30

In dit eerste discussie-evenement van het project Inclusive Extensions wisselen researchers, kunstenaars en ontwerpers, met een variatie aan vaardigheden, ideeën uit vanuit hun eigen expertise.

Tijdens dit evenement staat de vraag centraal hoe kunst, design en technologie kunnen bijdragen aan een samenleving waar verschillen in individuele mogelijkheden als waardevol gezien worden. Hoe inclusief en is onze huidige samenleving voor mensen met een beperking? Hoe ziet een inclusieve samenleving eruit? Welke stappen moeten genomen worden naar zo’n samenleving, en zijn er nieuwe oplossingen die we kunnen ontwerpen? Iedereen is van harte welkom om mee te denken en te praten.

Deze discussie zal de basis leggen voor een driedaagse design workshop in januari, waarvan de resultaten gepresenteerd worden tijdens een IMPAKT event in 2020. Bij de workshops staat de rol van mensen met een beperking, als workshopleider, deelnemer en gebruiker, centraal. De driedaagse workshop vindt plaats op 8, 15 en 22 januari in het Hof van Cartesius: De Tinkerplek.

Meer informatie over de workshop

Klik hier voor meer informatie over de sprekers en hun werk

Meer informatie over de toegankelijkheid van Het Huis Utrecht.

Voor meer informatie over de workshops: inclusive@impakt.nl

New Emergences event #21
Image credits: nonlinear (anne wellmer)


Deel

Event archief

Website by HOAX Amsterdam