EN

Archief

Discussion

IMPAKT COLLEGE TOUR: BRUCE STERLING (US)

30 oktober 2014
17:00 — 18:30


Locatie: Theater Kikker
7,00 (Discount 6,00)

Over het gesprek:

Studenten en docenten van de Universiteit Utrecht en andere Nederlandse universiteiten worden uitgenodigd voor een interviewsessie met keynote-spreker Bruce Sterling. De College Tour is een informele discussie in een intieme setting, waarin de deelnemers kunnen reageren op de lezing van Sterling op de openingsavond. Deelnemers kunnen vragen stellen over het thema Soft Machines en Sterlings werk in het algemeen. De discussie wordt geleid door Stephen Kovats.

In samenwerking met Studium Generale van de Universiteit Utrecht en Utrecht Muziek.

De Bruce Sterling Key Note en College Tour, de presentaties van Francois Pachet en Marco Marchini en de Impakt Club Nights zijn onderdeel van het Residenties in Utrecht programma.

Utrecht Muziek lanceert, samen met podia en festivals in de stad, een nieuwe initiatief: Residenties in Utrecht. Hotshots uit de wereld van muziek, film, schrijvende en beeldende kunst komen speciaal naar Utrecht om hun visie en ervaring met de stad te delen. Met workshops, masterclasses en optredens haken de aansprekende, vaak internationale artiesten aan bij lokale podia, festivals en kunstvakopleidingen. Hun ingevlogen visie, kennis en ervaring tilt jong talent naar een hoger plan en zet aan tot nieuwe ideeën. De gasten van de Residenties in Utrecht brengen ontmoeting, inspiratie en verdieping naar de stad Utrecht.

www.utrechtmuziek.nl/residenties


Deel