EN

Archief

Party

IMPAKT CLUB NIGHT

26 oktober 2012
00:00

Locatie: Theater Kikker
8,00 (Discount 7,00)

De avond van vrijdag 26 oktober betekent een hoogtepunt in de geschiedenis van het Utrechtse nachtleven, met een avond die qua obscuriteit zijn gelijke niet kent; de NON WESTERN UNDERGROUND CLUB NIGHT.

Verwacht een ongeëvenaarde mix van ritmes, verrassingsoptredens en DJ collectieven die elkaar zullen bestrijden en aanvullen in een dansbare mix van internationale beats. Begin te Googlen naar genres als Shangaan Electro, Macumba, Post-dub en Baile Funk als je indruk wilt maken aan de bar, of beter nog, laat je op de dansvloer overspoelen door al het goede van buiten het westelijk halfrond.

21.00 – 23.00 NON-WESTERN SHOOT OUT: THE MUSICAL

DJ Lonely (Jonas Ohlsson), dubcovsky (Friso Wiersum) en Chief Boima (Boima Tucker)  nemen het tegen elkaar op in een muzikale dialoog met context, stellingen en muziek vanuit een buiten- Europees blikveld.

23:00 – 01:00 CHIEF BOIMA

Sierra Leoons –Amerikaanse DJ, cultureel activist en schrijver Chief Boima, woonachtig in New York, combineert een breed scala aan globale stijlen, van Coupe Decale, Cumbia en Kuduro tot Champeta. Global bass was nog nooit zo global.

01:00 – 03:00 REBEL UP! crew

Rebel Up! brengt de vele rauwe en organische geluiden die onze wereld te bieden heeft samen op de dansvloer: “Global and political culture mash of European mestiza beats, gypsy funk, straight-up old skool roots, Arabic roughness, amplified African rhythms, Latino cuts, Asian psychedelica and gritty electronics. Eclectic Sounds from the Global Underground”.

SCHADE: 8 euro/ 7 met U-pas, studentenkaart of CJP/ Gratis voor Subbacultcha! leden.

Om zowel 21:00, 23:00 als  om 01:00 de entree is 8 euros (or 7 euros, with discount) voor de hele Club Night.


Deel