EN

Archief

Presentatie
Presentatie

Makers Meet & Eat Utrecht

RAUM, IMPAKT, SETUP, Creative Coding

29 juni 2019
13:30 — 20:00


Locatie: RAUM
Tickets

10 tafels, 3 rondes, 30 short talks, 1 inspirerende keynote, 100+ makers en gelijkgestemden

Dit zijn de ingrediënten van de eerste Makers Meet & Eat – Utrecht die de Utrechtse culturele instellingen Creative Coding Utrecht, IMPAKT, RAUM en SETUP samen organiseren op zaterdag 29 juni.

Tijdens de Meet & Eat schuif je bij uiteenlopende makers aan tafel om kennis te maken met hun werkwijze en onderzoek op het gebied van digitale kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en een kijkje in de keuken. Het programma sluit af met een barbecue gehost door Venster (bij RAUM) waarbij onder genot van een goede hap, een biertje en (hopelijk) de zon wordt nagepraat.

Wij hebben er zin in. Kom je ook?

Met een keynote van Marleen Stikker (Waag) en short-talks van Boyd Rotgans (RNDR), Carolien Teunisse (Deframe), Casper de Jong, Cristina Cochior, Danielle Arets, Front404 (Thomas voor ‘t Hekke en Bas van Oerle), Jan Adriaans, Jeroen de Vos, Joana Chicau, Joana Moll, Klasien van de Zandschulp, Maaike Bleeker, Marloes De Valk, Megan Audur, Monobanda (Niki Smit), oneseconds (Bas van Eijk en Sebastiaan Kox), Oscar van Leest, Polymorf (Wander Eikelboom), Robert Glas, Roos Groothuizen, Sabrina Verhage, Sander Veenhof, Saskia Freeke, Simon de Bakker, Sylvain Vriens, Timo Hoogland en Tom Loois.

Zaterdag 29 juni

13:00 / deuren open
13:30 – 17:00 / meet
17:00 – 20:00 / eat

Locatie: RAUM – Venster (pin only)


Deel

Event archief

Website by HOAX Amsterdam