EN

Archief

Tentoonstelling

Reclaiming Digital Agency

CODE Exhibition

Openingstijden:
2 – 4 november 2023
Woensdag – zondag, 11.00 – 23.00
Tickets

In studio 2 van Het Huis presenteren we een tweede, aanvullende tentoonstelling, met een selectie werken van de projectgroepen die betrokken zijn bij CODE. Helaas hebben wij de tentoonstelling Reclaiming Digital Agency moeten verplaatsen, omdat er onlangs asbest is aangetroffen in de locatie Fotodok/Casco. 

Van 2 t/m 4 november is Reclaiming Digital Agency te zien in Het Huis Utrecht, op de eerste verdieping, in Studio 2 en in de lobby.
Van 8 november – 7 januari 2024 loopt de tentoonstelling Reclaiming Digital Agency in IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur], op de eerste verdieping.

Lees hier meer over de wijzigingen

De hoofdtentoonstelling van het IMPAKT Festival 2023 loopt van 1 november 2023 tot 7 januari 2024 bij IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur]. Lees meer over de hoofdtentoonstelling bij IMPAKT.

Het IMPAKT Festival 2023: Our Terms, Our Conditions is een vervolg op het onderzoek dat we drie jaar geleden zijn begonnen met de eerste editie van CODE: Reclaiming Digital Agency. CODE staat voor een ethische code die we aan de orde willen stellen: ethische en wettelijke normen waaraan overheden en technologiebedrijven zich moeten houden. 

CODE is een jaarlijks, zes maanden durend co-creatieproject dat kunstenaars en niet-kunstenaars uit België, Duitsland, Nederland en andere landen samenbrengt. CODE ondersteunt hen gedurende het hele project in een proces van gezamenlijke inspiratie, ontwikkeling en productie. Onze partners zijn Werktank (BE), PrivacySalon (BE), School of Machines (DE) en transmediale (DE). Samen hebben we meer dan 70 deelnemers ondersteund, die in kleine groepen werkten. Ze produceerden meer dan 15 kunstwerken, installaties, performances, plug-ins, interventies en andere projecten. De CODE-tentoonstelling op het IMPAKT Festival 2023 presenteert een selectie van werken uit de eerste drie jaar van de CODE-projecten. 

Rondleidingen

On 2, 3, 4 and 5 November, we are organising exhibition tours with the festival curators and artists, to delve deeper into the festival exhibition Don’t Be Evil

  • Thursday 2 November, start: 13:45 at IMPAKT. Book now
  • Saturday 4 November, start: 12:00 at IMPAKT. Book now
  • Saturday 4 November, start: 13:45 at IMPAKT. Book now
  • Sunday 5 November, start: 14:00 at IMPAKT. Book now

All tours are in English and include a visit to both exhibitions. After the tour through Don’t Be Evil has ended you can go to Het Huis Utrecht, where the tour through Reclaiming Digital Agency will start:

  • Thursday 2 November, start: 15:00 at Het Huis.
  • Saturday 4 November, start: 13:15 at Het Huis.
  • Saturday 4 November, start: 15:00 at Het Huis.

The Reclaiming Digital Agency tours in Het Huis Utrecht are free of charge.


Deel
Website by HOAX Amsterdam