EN

Archief

ALGEMENE PROGRAMMERING
Arjon Dunnewind

SELECTIE PANEL PANORAMA KERNLEDEN
Christina Dellagiustina
Peter van Dijk
Arjon Dunnewind
Annemiek Engbers
Angela Serino
Sylvia Szely

GASTVIEWERS

Dave Driesmans

Dave Driesmans werkte vanaf het begin voor Toothpick, een tapelabel uit Brugge, België, en de voorganger van het label (K-RAA-K) 3. Hij startte het sublabel Kiespijn dat zich
voornamelijk op elektronische muziek concentreerde. In 1997 was hij een van de oprichters van (K-RAA-K) 3. Behalve concertorganisator en labelmanager, is Dave Driesmans ook grafisch ontwerper. IMPAKT en (K-RAA-K) 3 werken sinds 2001 samen voor het filmprogramma van het (K-RAA-K) 3 festival.

Jessica Manstetten

Jessica Manstetten is film- en mediawetenschapper en werkt voor het International Short Film Festival Oberhausen in de Music Video Section en voor de Duisburger Filmwoche. Ze is vertaler, freelance en curator voor onder meer Femme Totale, Dortmund; Traumzeit, Duisburg en het International Videofestival Bochum en ze schrijft van tijd tot tijd.

Wilfried Hou Je Bek

Wilfried Hou Je Bek gebruikt algoritmen om psycho-geografische wandelingen door steden en andere gebieden te ontwerpen. De geografische en psychologische output wordt gevisualiseerd met behulp van eenvoudige software. Wilfried is een ‘cultuurhacker’ die generatieve psychogeografie ontwikkelt. Geïnspireerd door concepten van drift (dérive) uit de romantiek en later de situationisten rond Guy Debord, gebruikt Wilfried algoritmische routes om een ​​stad op niet-intuïtieve manieren te verkennen. Houkebek organiseert dérives, waarbij mensen door een stad lopen door computercode als richtlijn te nemen, waarbij ze het lichaam gebruiken als middel om software uit te voeren.

Florian Wüst

Florian Wüst is kunstenaar, filmmaker en onafhankelijk curator voor experimentele film- en videokunst, woonachtig in Berlijn en Rotterdam. Hij studeerde beeldende kunst aan de Braunschweig School of Art en nam deel aan het Master of Arts-programma van het Piet Zwart Institute in Rotterdam. Hij heeft programma’s samengesteld voor onder meer het International Short Film Festival Oberhausen, het Imperial War Museum, de Lux in Londen en de Werkleitz Biennale in Halle (Saale).

Website by HOAX Amsterdam