EN

Archief

Inez de Coo

Inez de Coo is een videokunstenaar, programmamaker en curator uit Amsterdam. Ze studeerde Biologie aan de Universiteit Leiden, Fine Arts aan de KABK in Den Haag, een MA Fine Arts aan de Royal Academy Schools in Londen en een MA Film and Photographic Studies aan de Universiteit Leiden. In 2016 kwam Inez bij IMPAKT, waar zij verantwoordelijk was voor het IMPAKT Channel. Sindsdien heeft zij meegewerkt aan de filmprogramma’s van het jaarlijkse IMPAKT Festival en heeft zij verschillende evenementen en filmvertoningen samengesteld. Inez werkt ook als curator voor We Are Public en het Architectuur Film Festival Rotterdam.

Arjon Dunnewind

Arjon Dunnewind is directeur van het IMPAKT Centrum voor Mediacultuur in Utrecht. Hij zoekt graag het debat op en houdt van creatieve controverse. Kunst is voor hem een mechanisme van vroegtijdige waarschuwing in onze huidige, door media aangedreven, maatschappij. Van 1985 tot 1991 studeerde Arjon Beeldende Kunst en Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In 1988 organiseerde hij het eerste IMPAKT Festival en in 1993 richtte hij Stichting IMPAKT op. Arjon heeft tentoonstellingen, presentaties en filmvertoningen gecureerd voor onder meer het Museo de Bellas Artes in Buenos Aires; het NCCA in Moskou; RURU Gallery in Jakarta; transmediale in Berlijn; en Ars Electronica Linz. Hij was als adviseur werkzaam bij het Nederlands Filmfonds, het Mediafonds en het Mondriaan Fonds.

Paul Schmidt

Paul Schmidt is een Duitse game- en interactieontwerper die speelse, participatieve installaties maakt. Hij produceert evenementen voor media- en muziekfestivals, activistische klimaatbewegingen en de anarchistische scene. Paul bezit een MSc in Game Studies en neemt momenteel een productieve pauze van de academische wereld om de schoonheid van games en spel te helpen verspreiden.

Lara Stolwerk

Lara Stolwerk is een onderzoeker en producent met een achtergrond in kunst- en cultuurwetenschappen. Vooral in deze donkere tijden gelooft zij in de kracht van verbeelding, het belang van het delen van verhalen, het herstellen van onze verbinding met de aarde, en het leggen van verbanden tussen ecologie, cultuur en spiritualiteit. Bij IMPAKT werkte Lara onder meer aan de tentoonstellingen Rosee Rosen: Poetry and Catharsis en A Crowded Sky; en aan het project Inclusive Extensions, over kunst, design en disability. Eerder werkte zij voor verschillende culturele instellingen, waaronder Centraal Museum Utrecht, ’t Hoogt Utrecht, FOMU Antwerpen en Nest Den Haag.

Website by HOAX Amsterdam