EN

Archief

Info & FAQ

Het IMPAKT Festival 2021 Modern Love vindt 5 dagen lang plaats op verschillende locaties in Utrecht en online. Je kunt het IMPAKT festival één of meerdere dagen bezoeken in Utrecht. In dit geval koop je één (of meerdere) dagpas(sen), die je ook toegang geven tot de Modern Love tentoonstelling en het gehele festivalprogramma. Het is ook mogelijk om tickets te kopen voor individuele programma’s (single tickets). Om het festivalprogramma online te volgen kun je een online festivalpas kopen, die je toegang geeft tot het gehele festivalprogramma op https://planet.impakt.nl.

Dagpas
Bezoek het festival in Utrecht donderdag t/m zaterdag
Bezoek aan de Modern Love tentoonstelling bij IMPAKT en het Centraal Museum
Gehele online festivalprogramma live gestreamd op Planet IMPAKT
€12,50 (korting €11)

Single ticket
Bezoek programma naar keuze in Utrecht
€6,50 (korting €5,50)

Online festivalpas
Gehele online festivalprogramma live gestreamd op Planet IMPAKT
€6,50

Koop je tickets hier

 

Lees onderstaande informatie a.u.b. zorgvuldig: het bevat belangrijke instructies over je ticket, hoe je stoelen reserveert voor individuele programma’s, Covid regels en toegang tot het online programma.

Festival dagpassen

Dagpassen geven je toegang tot het gehele programma op de geselecteerde dag van het festival in Het Huis Utrecht (let op: het reserveren van stoelen is nog steeds vereist voor de individuele programma’s), de Modern Love tentoonstelling en het gehele online festivalprogramma op Planet IMPAKT.

Stoelreserveringen
Met een dagpas is het nog steeds verplicht om stoelreserveringen te maken voor de events die je wilt bezoeken. Alleen bezoekers met ten minste één reservering voor voor die dag mogen de festivallocatie betreden. 

 1. Je ontvangt een e-mail om je stoelen (gratis) online te reserveren
 2. Online reserveringen kunnen worden gedaan tussen 25 October en 31 October.
 3. Je kunt je event reservering ophalen bij het ticket office tot een halfuur vóór het event. Daarna vervalt je reservering, zodat we de plek aan andere bezoekers kunnen geven. Je kunt geen restitutie krijgen voor een reservering die te laat is opgehaald.
 4. Tijdens het festival kun je bij het ticket office reserveringen maken voor events die op dezelfde dag nog plaatsvinden, mits er nog plekken beschikbaar zijn.

Covid-19
Wegens de coronamaatregelen, vragen we je vriendelijk om bewust te zijn van het volgende:

 1. Je mag de festivallocatie alleen bezoeken met een geldige CoronaCheck-app in combinatie met je ID. Deze zullen dagelijks worden gecontroleerd.
 2. Alleen bezoekers met tenminste één reservering voor een event voor die dag zijn toegestaan om de festivallocatie te betreden.
 3. Bij verkoudheidsklachten vragen we je om thuis te blijven. Als je je bezoek de dag van te voren annuleert via festival@impakt.nl, krijg je een restitutie van je ticketkosten. 
 4. Het kan langer dan normaal duren voordat iedereen binnen is en hun stoel heeft gevonden, dus wees a.u.b. op tijd aanwezig (30 minuten voor aanvang van het event).

Toegang tot Planet IMPAKT
Dit ticket geeft je ook toegang tot ons online Festival op Planet IMPAKT:

 1. Ga naar impakt.nl en voer je persoonlijke code in. Dit zijn de laatste 5 getallen van het ticketnummer op je e-ticket, zoals aangegeven op dit voorbeeld:
 2. Problemen met je ticket? Neem contact op ons via met festival@impakt.nl 

Specials

 1. Van 3 tot 7 November geeft dit ticket je ook toegang tot de festival tentoonstelling op twee locaties: IMPAKT Centrum voor Mediacultuur (Lange Nieuwstraat 4, Utrecht) en het Centraal Museum (Agnietenstraat 1, Utrecht). Lees hier meer over de festival tentoonstelling
 2. Als je meerdere dagpassen hebt gekocht, krijg je ook een uitnodiging om de openingsavond gratis te bezoeken.

Single tickets

Single tickets geven je toegang tot een specifiek onderdeel van het festivalprogramma in Het Huis.
Je kunt het festivalprogramma hier bezoeken,

Stoelreserveringen
Bij het kopen van dit ticket maak je direct een reservering. Zorg ervoor dat je je reservering niet later dan 30 minuten voor aanvang van het event bevestigt bij het ticket office. Daarna vervalt je reservering en wordt deze beschikbaar voor andere bezoekers. We bieden geen restitutie voor reserveringen die te laat zijn opgehaald.

Covid-19
Wegens de coronamaatregelen, vragen we je vriendelijk om bewust te zijn van het volgende:

 1. Je mag de festivallocatie alleen bezoeken met een geldige CoronaCheck-app in combinatie met je ID. Deze zullen dagelijks worden gecontroleerd;
 2. Bij verkoudheidsklachten vragen we je om thuis te blijven. Als je je bezoek de dag van te voren annuleert via festival@impakt.nl, krijg je een restitutie van je ticketkosten. 
 3. Het kan langer dan normaal duren voordat iedereen binnen is en hun stoel heeft gevonden, dus wees a.u.b. op tijd aanwezig (30 minuten voor aanvang van het event).

Online passen

Met een online festivalpas krijg je toegang tot het gehele 5-dagen durende festivalprogramma op Planet IMPAKT. Om toegang te krijgen:

 1. Ga naar impakt.nl en voer je persoonlijke code in. Dit zijn de laatste 5 getallen van het ticketnummer op je e-ticket, zoals aangegeven op dit voorbeeld:

Problemen met je ticket? Neem contact op ons via met festival@impakt.nl

 

Festivallocaties

IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur]
Lange Nieuwstraat 4
3512 PH Utrecht
Openingstijden: woensdag t/m zondag, 12:00 – 18:00 uur

Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht
Openingstijden: zie festivalprogramma

Centraal Museum
Agnietenstraat 1
3512 XA Utrecht
Openingstijden: dinsdag t/m zondag, 11:00 – 17:00 uur

 

Website by HOAX Amsterdam