EN

Archief

Ticket info

Bestel hieronder je tickets voor het IMPAKT Festival 2023: Our Terms, Our Conditions. Je kunt ook op de pagina van elk programma tickets bestellen.

Het fysieke festival en de festivaltentoonstellingen vinden plaats in Utrecht. Keynotes, performances, panels en programma’s worden live gestreamd op Planet IMPAKT. Toegang tot Planet IMPAKT is inbegrepen bij alle tickets. Dat betekent dat je online de meeste festivalprogramma’s live kunt bekijken, of, zodra ze zijn geüpload, tot een week na het festival! Daarnaast zijn er verschillende films die tijdens het festival gescreend worden on demand beschikbaar.

Opening met Chelsea Manning en Directeur Generaal Digitalisering Ron Roozendaal

On 1 November, openen we het IMPAKT Festival 2023: Our Terms, Our Conditions in de Stadsschouwburg Utrecht. Activist Chelsea Manning en Directeur Generaal Digitalisering Ron Roozendaal zijn aanwezig op de opening. Lees hier meer over het openingsprogramma. Tickets voor de opening geven je ook toegang tot het hele online festivalprogramma, dat live wordt gestreamd op Planet IMPAKT of on demand tot een week na het festival.

€15 (regular)

Tickets voor de opening

Festivalpas (5 dagen)
Met een festivalpas voor de volle 5 dagen kun je alle programma’s op locatie of online meemaken. Het fysieke festival vindt plaats van 1 t/m 4 november 2023 in Het Huis Utrecht en op 5 november in het Stadsklooster. Je hebt ook alle dagen toegang tot de festivaltentoonstellingen in IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur] en Fotodok/Casco. Festivalpashouders hebben ook online toegang tot het hele festivalprogramma, dat live wordt gestreamd op Planet IMPAKT of on demand gedurende een week na het festival.

€39,50 (standaard) / €35 (met korting)*

Festivalpas

Dagpas (1 dag)
Bezoek het festival op de dag van je keuze in Het Huis Utrecht en de festivaltentoonstellingen bij IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur] en Fotodok/Casco. Dagpashouders krijgen bovendien toegang tot het hele online festivalprogramma, dat live wordt gestreamd op Planet IMPAKT en ook gedurende het hele festival on demand beschikbaar is.

€19,50 (standaard) / €17,50 (met korting)*

Voor zondag 5 november hebben we geen dagpas maar je kan wel de tentoonstellingen bezoeken en het event RIP, if you can in het Stadsklooster. Hiervoor kun je afzonderlijke kaartjes kopen.

Dagpas donderdag

Dagpas vrijdag

Dagpas Zaterdag

Losse tickets

Bezoek het programma van je keuze of de tentoonstelling in Utrecht; je krijgt ook toegang tot het hele online festivalprogramma, dat live wordt gestreamd op Planet IMPAKT of on demand tot een week na het festival.

€7,50 (standaard) / €6 (met korting)*

Koop je losse tickets direct via de pagina van het programma:

View programme

Tentoonstelling tickets

Bezoek de festival tentoonstelling Don’t Be Evil bij het IMPAKT [Centrum voor mediacultuur] (Lange Nieuwstraat 4) en de CODE tentoonstelling Reclaiming Digital Agency bij Het Huis Utrecht (Boorstraat 107).

Tentoonstelling tickets

Online Festivalpas
Je kan bijna het volledig festivalprogramma online volgen, live gestreamd op Planet IMPAKT. Ook zijn diverse festivalfilms on demand beschikbaar.

€7,50

Online Festivalpas

*Er gelden kortingen voor individuele studenten, CJP, UPas, <18 en We Are Public leden. Voor groepen gelden bijzondere kortingen en kunnen bijzondere arrangementen besproken worden.
Zie verder Bijzondere arrangementen.

Op alle tickets zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

ZITPLAATSRESERVERING

Festivalpassen voor de volle 5 dagen en dagpassen geven toegang tot alle programma’s in Het Huis Utrecht, zolang er zitplaatsen beschikbaar zijn.

Bij veel programma’s is het waarschijnlijk druk. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste van tevoren een stoel reserveren voor je favoriete programma. Door je stoel te reserveren krijg je voorrang bij de toegang tot de locatie. Het reserveren van een zitplaats is optioneel, maar we raden je wel aan om dit te doen – vooral voor de filmprogramma’s in Studio 3 en de programma’s in de Koepelzaal, waar de capaciteit beperkt is.

Losse tickets voor programma’s zijn automatisch inclusief zitplaatsreservering.

Hoe reserveer je een zitplaats?
Na aankoop van je festivalpas of dagpas ontvang je een bevestigingsmail. Daarin vind je een persoonlijke code waarmee je zitplaatsen kunt reserveren voor specifieke programma’s.

Gebruik deze code om (gratis) losse tickets te boeken voor individuele programma’s. Een los ticket dat op deze manier geboekt is telt als zitplaatsreservering.

Zolang er nog zitplaatsen beschikbaar zijn, kan je online reserveren tot 23.59 uur op de dag voor het programma.

Voorrang bij toegang tijdens het festival
We gebruiken een ‘speedy boarding’-procedure om voorrang te geven aan zitplaatsen:

 • 10 minuten voor aanvang van een programma geven we bezoekers met een zitplaatsreservering en/of een los ticket voor één programma voorrang bij de toegang tot de locatie, zodat ze hun zitplaatsen kunnen kiezen.
 • Gereserveerde zitplaatsen worden vastgehouden tot 5 minuten voor de aanvangstijd van het programma. Op dat moment worden alle ongebruikte stoelreserveringen ongeldig.
 • De overige bezoekers kunnen vanaf 5 minuten voor aanvang van het programma naar binnen, totdat alle zitplaatsen bezet zijn.
 • Heb je een vraag over zitplaatsreserveringen? Neem dan contact met ons op via festival@impakt.nl

Wanneer vervalt je reservering?
Zoals hierboven beschreven vervalt je reservering 5 minuten voor aanvang van het programma. Als je dan niet in de zaal bent, behouden we ons het recht voor om je stoel aan iemand anders te geven.

ONLINE: PLANET IMPAKT

Bezoek het IMPAKT Festival online via Planet IMPAKT
Alle tickets geven je onbeperkt online toegang tot het 5-daagse festivalprogramma op Planet IMPAKT.

Planet IMPAKT is onze virtuele locatie voor online programma’s en het online festival. Bij de live gestreamde panels kun je vragen stellen aan de sprekers via de chat- of e-mail-knoppen onderaan het livestream-venster. Je kan opnames van festivalprogramma’s live bekijken, of zodra ze zijn geüpload. Diverse films die tijdens het festival worden gescreend zijn tot een week na het festival on demand beschikbaar.

Je bent ook welkom in de Rooftop Zoom Bar. Na afloop van de avondprogramma’s kan je er andere bezoekers ontmoeten om na te praten over het programma.
Planet IMPAKT heeft verschillende virtuele verdiepingen waar je de livestream kunt vinden, maar ook extra content, links en artikelen, zodat je dieper in de thema’s van het festival kunt duiken.

Hoe krijg je toegang tot Planet IMPAKT?
Als je een ticket hebt gekocht voor het IMPAKT Festival, ontvang je een e-mail met een knop om direct in te loggen op Planet IMPAKT.

Alternatieve manier om in te loggen

 1. Ga naar https://planet.impakt.nl
 2. Voer je persoonlijke code in (deze staat in de e-mail).
 3. Veel plezier!

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op via festival@impakt.nl

RONDLEIDINGEN DOOR DE TENTOONSTELLING

Op 2, 4 en 5 november organiseren we rondleidingen met de curators en kunstenaars van het festival, die dieper ingaan op de festivaltentoonstelling Don’t Be Evil en de CODE-tentoonstelling Reclaiming Digital Agency.

De rondleidingen vinden plaats op:

 • donderdag 2 november van 13.45 – 15.00 uur. Start bij IMPAKT. Tickets
 • zaterdag 4 november van 12.00 – 13.15 uur. Start bij IMPAKT. Tickets
 • zaterdag 4 november van 13.45 – 15.00 uur. Start bij IMPAKT. Tickets
 • zondag 5 november van 14.00 – 15.15 uur. Start bij IMPAKT. Tickets

Alle rondleidingen (behalve zondag) bezoeken beide tentoonstellingslocaties:

 • IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur] (Lange Nieuwstraat 4, Utrecht)
 • Het Huis Utrecht (Boorstraat 107, Utrecht)

Als je een festivalpas hebt, zijn de rondleidingen bij je ticket inbegrepen.

De plaatsen voor de rondleidingen zijn beperkt. Je kunt reserveren met je persoonlijke zitplaatsreserveringscode. Meer informatie vind je in de paragraaf ‘Zitplaatsreservering’ hierboven.

Lees meer over de festivaltentoonstellingen

GROEPSBEZOEK & KORTINGEN

We verwelkomen graag groepen. Bij groepsbezoeken kunnen we bijzondere korting geven. Naast het reguliere programma kunnen er voor groepen rondleidingen door de festivaltentoonstelling georganiseerd worden, of speciale inleidingen door de curatoren, kunstenaars of organisatoren.

Voor meer informatie over groepsbezoeken en -kortingen voor groepen en speciale activiteiten kun je contact opnemen met Chris Stoop via chris@impakt.nl.

WE ARE PUBLIC

Als lid van We Are Public heb je recht op gratis toegang tot de onderstaande programma’s. Kijk op de We Are Public-website voor de code om je gratis tickets te downloaden.

We bieden ook speciale kortingen aan in samenwerking met We Are Public.

Als lid van We Are Public heb je recht op 10% korting op alle festival passen (1 per persoon), dagpassen (1 per dag per persoon), losse kaarten (1 per programma per persoon) en tentoonstellingskaarten (1 per persoon).

Voer bij het betalen de volgende promotiecode in om je 10% korting te claimen:
impaktwap

 

Bij de ingang van het festival word je gevraagd je We Are Public-kaart of online profiel te laten zien.

VRAGEN

Heb je een vraag over je bezoek aan IMPAKT 2023?
Neem dan contact met ons op via festival@impakt.nl of Whatsapp +31 6 83 48 86 74

Website by HOAX Amsterdam