EN

Call for Works voor het IMPAKT Channel:

"Liefde in tijden van Corona"

“Liefde in tijden van Corona”

Door de maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus moeten we tenminste de komende maanden de filmevenementen, filmvertoningen en festivals missen waar we zo van houden. Dit betekent ook dat kunstenaars een belangrijk platform hebben verloren om hun werk te presenteren en reacties te krijgen van het publiek dat aanwezig is bij vertoningen.

IMPAKT wil op deze situatie reageren met een Open Call voor videowerken: we willen kunstenaars uitnodigen om videowerken in te sturen die nog niet eerder online zijn gepresenteerd. De geselecteerde videowerken worden ten minste een maand online gepresenteerd op het IMPAKT Channel, tegen een vergoeding van 200 euro.

Werk kan voor twee secties worden ingestuurd:
– Recent werk (van de laatste 5 jaar), niet aansluitend op een specifiek thema.
– Werk (niet noodzakelijk recent) waarmee wordt gereflecteerd op het thema “Liefde in tijden van Corona”.

In beide secties zullen we alleen werken selecteren die nog niet eerder online te zien zijn geweest. We zijn geïnteresseerd in video’s van kunstenaars, experimentele en non-narratieve werken, videokunst, etc. Deze call is niet voor (korte) narratieve werken. Per kunstenaar kunnen we maximaal drie werken accepteren. Gelieve per werk een formulier in te vullen.

Dien hier je werk in

Deadline: 1 juni 2020
Kennisgevingsdatum: 7 juni 2020


Deel
Website by HOAX Amsterdam