EN

Stages

Bij IMPAKT kun je stage lopen met de focus op productie, PR, curatorschap en management-assistentie. De meeste van deze stages zijn het hele jaar door beschikbaar zonder vaste deadlines of tijdsperioden. Houd er echter rekening mee dat sommige functies op bepaalde tijden van het jaar mogelijk niet beschikbaar zijn, afhankelijk van onze specifieke behoeften voor die periode. 

Binnen IMPAKT geloven we in het geven van een gevarieerd takenpakket aan onze stagiairs, waarmee ze kennis kunnen maken met de vele facetten die horen bij werken in het culturele veld. Daarom lopen de meeste van onze stagiairs niet een stage gericht op een enkel element, maar is hun stage een mix van verschillende taken. Zo kun je een stage lopen die zowel gericht is op productiewerk als op PR-werk.

Interns bij IMPAKT krijgen een vergoeding voor hun werk. Werk je 32 uur (4 dagen) per week, dan is die vergoeding €236. Bij minder uren passen we de vergoeding aan. Daarnaast kunnen alle reiskosten die je maakt voor je stage vergoed worden.

Interesse in een stage bij IMPAKT? Bekijk onderstaande profielen en vul de vragenlijst in.

 

PR & Communicatie:

De PR-afdeling van IMPAKT is verantwoordelijk voor de promotie en marketing van het jaarprogramma en het jaarlijkse IMPAKT Festival. Als PR-stagiair speel je een belangrijke rol bij het creëren en uitvoeren van de communicatie en publiciteit voor IMPAKT. 

Lees meer en meld je aan

Programma & Productie Assistent: 

Het hele jaar door organiseert IMPAKT evenementen, tentoonstellingen, het jaarlijkse IMPAKT Festival en andere activiteiten. Als productiestagiair assisteer je bij de productie van al onze verschillende soorten activiteiten.

Lees meer en meld je aan

Curatorial Support & Onderzoek:

IMPAKT stelt zijn jaar- en festivalprogramma samen met zowel interne als externe curatoren. Stagiaires Curatorial Support & Onderzoek assisteren de curatoren bij hun werk en ondersteunen het onderzoeksproces naar en de ontwikkeling van nieuwe programma’s.

Lees meer en meld je aan

Management Assistent:

De directie van IMPAKT bestaat uit de algemeen directeur en het hoofd van management. Als management stagiair help je hen bij het uitvoeren van de dagelijkse managementtaken bij IMPAKT en andere management gerelateerde taken. Als management assistent ondersteun je de medewerkers en ben je een “spin in het web” in de IMPAKT-organisatie. De managementassistent is betrokken bij alle aspecten om de organisatie draaiende te houden. 

Lees meer en meld je aan

 

Omdat IMPAKT een internationale en multiculturele instelling is, bieden we stages aan zowel Nederlands- als Engelstalige kandidaten. Houd er rekening mee dat voor sommige profielen kennis van de Nederlandse taal een voorkeur of zelfs noodzakelijk is.

Het minimum van een vruchtbare stage is drie maanden, maar een langere stage is altijd een mogelijkheid. Het minimum aantal werkdagen is drie per week (24 uur).

Stages bij IMPAKT staan ​​open voor zowel studenten als oud-studenten die op zoek zijn naar werkervaring. Er is een maandelijkse financiële vergoeding voor een stage en we bieden reiskostenvergoeding.

Voor vragen over een stage bij IMPAKT kun je mailen naar onze stagebegeleider via interns@impakt.nl. 


Website by HOAX Amsterdam