EN

OPENINGS TIJDEN  

Tijdens tentoonstellingen kun je IMPAKT bezoeken van woensdag tot zondag
Openings tijden: 12:00 – 17:00 uur

ADRES

Stichting IMPAKT
[Centrum voor Mediacultuur]
Lange Nieuwstraat 4
3512PH Utrecht

 

+31 0 30 29 44 493
info@impakt.nl

TICKETS

Voor prijzen van specifieke events, verwijzen we je naar de event pagina op deze website.
Voor IMPAKT Tentoonstellingen:
Regulier: €5,-
Korting (Student, CJP, Upas, <18): €4,-

Tickets Algemene Voorwaarden

Toegankelijkheid

IMPAKT organiseert op verschillende locaties tentoonstellingen, activiteiten en het jaarlijkse festival. De toegankelijkheid verschilt per locatie. De specifieke locaties vindt u in de Agenda. Wij hebben een uitgesproken voorkeur voor buitenlocaties die goed toegankelijk zijn voor een breed publiek.

IMPAKT zelf is gevestigd in een historisch gebouw dat helaas nog steeds niet goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De entree en de expositieruimte zijn alleen via een trap te bereiken. De toiletten bevinden zich niet op de begane grond en er is geen lift.

Mocht u voor of tijdens uw bezoek nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@impakt.nl of +31 (0)30 29 44 493, wij beantwoorden deze graag.

Veel IMPAKT-activiteiten zijn online te bezoeken, als interactief webproject of een live of latere opname. Ga voor een brede selectie van online programma’s en webprojecten naar ons IMPAKT Channel.

Onze app en webplatform BEYOND Art bieden altijd toegang tot video- en audiotours voor curatoren, bijeenkomsten van experts, achtergrondvideo’s met kunstenaars en critici, achtergrondinformatie en opnames van panels, lezingen en performances. De app is te downloaden op beyond.art

Tentoonstellingsteksten zijn altijd zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar.
De werktaal voor activiteiten is meestal Engels – zie de Agenda voor volledige details.

Social Media

Privacy


Website by HOAX Amsterdam