EN

OPENINGS TIJDEN  

Tijdens tentoonstellingen kun je IMPAKT bezoeken van woensdag tot zondag
Openings tijden: 12:00 – 17:00 uur

ADRES

IMPAKT
[Centrum voor Mediacultuur]
Lange Nieuwstraat 4
3512PH Utrecht

 

Route

 

+31 0 30 29 44 493
info@impakt.nl

TICKETS

Voor prijzen van specifieke events, verwijzen we je naar de event pagina op deze website.
Voor IMPAKT Tentoonstellingen:
Regulier: €5,-
Korting (Student, CJP, Upas, <18): €4,-

Tickets

Toegankelijkheid

IMPAKT organiseert tentoonstellingen, activiteiten en het jaarlijkse festival op verschillende locaties. Per locatie verschilt de toegankelijkheid. De specifieke locaties zijn in de Agenda te vinden. Externe locaties die voor een breed publiek goed toegankelijk zijn hebben onze uitdrukkelijke voorkeur.

IMPAKT is zelf gevestigd in een historisch pand dat op dit moment helaas slecht toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De entree en expositieruimte zijn alleen via een aantal treden bereikbaar. De toiletten bevinden zich op de eerste verdieping en er is geen lift.

Heb je vóór of tijdens je bezoek een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Neem vooral contact met ons op via info@impakt.nl of 030 29 44 493, wij denken graag mee.

Veel van de activiteiten van IMPAKT zijn online te bezoeken: als interactief web project, live opname of registratie na afloop. Via IMPAKT Channel vind je een breed aanbod aan online programma’s en web projecten.

Onze app en web platform BEYOND Art biedt altijd toegang tot video/audiotours door curatoren, expertmeetings, achtergrondvideo’s met kunstenaars en critici, achtergrondinformatie en de opnames van panels, lezingen en performances. De app is te downloaden via beyond.art

Teksten van tentoonstellingen zijn altijd beschikbaar in het Nederlands en Engels.
De voertaal tijdens activiteiten is doorgaans Engels, dit is per activiteit aangegeven in de agenda.

Press

Voor pers aanvragen, visueel materiaal of om in contact te komen met deelnemende curators en kunstenaars kun je contact opnemen met info@impakt.nl of bel 030-2944493

Socials

Privacy

Op deze pagina vind je IMPAKT’s privacy statement, deze geld voor het gebruik van de website en andere services.

Lees onze Privacy statement

Lees hier onze algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden