EN

IMPAKT is opzoek naar: Overbodigheids- coordinator

2 uur per week, op zaterdagmiddag

Van 10 februari t/m 10 april 2023 presenteert IMPAKT Out of Office: een tentoonstelling die onze uitputtende obsessie met productiviteit zichtbaar maakt en ter discussie stelt. Voor Out of Office zijn we op zoek naar een Overbodigheidscoördinator die elke zaterdag van 14:00 tot 16:00 aanwezig kan zijn.

Wat je gaat doen
Als Overbodigheidscoördinator ben je elke zaterdag bij diverse projecten betrokken, zoals doomscrollen, Friends nog een keer bingewatchen en online shoppen. Hierbij houd je naast je eigen budget ook Insta en Be Real in de gaten terwijl je vragen van bezoekers negeert. 

Wat je bijdraagt aan het team
We zoeken iemand met een sterke 9-tot-5-mentaliteit, die er niet voor schuwt duidelijk grenzen te trekken en enkel taken binnen de functieomschrijving uit te voeren. Je neemt je werk niet mee naar huis – behalve af en toe een theezakje – en gaat waar mogelijk verantwoordelijkheid uit de weg.

Je hebt een sterke drive om je persoonlijke leven op rolletjes te laten lopen, met een goed gevoel voor onderlinge relaties en vriendschappen. Je ziet werk als niets meer dan een noodzakelijke bron van inkomsten en weet dat je daadwerkelijke voldoening niet uit een kantoorbaan zult halen. Je bent geen horecatijger en geen echte multitasker (dat is sowieso een mythe). Als Overbodigheidscoördinator haal je energie uit chillen, slapen en hangen met vrienden. Je hebt op je cv staan dat je Nederlands en Engels beheerst, en je hebt tijdens werkuren affiniteit met de sector waarin je werkgever actief is.

Ervaring is niet vereist.

Over Out of Office
In de huidige neoliberale maatschappij zijn we voortdurend aan het werk, denken we aan werk, of voelen we ons schuldig omdat we niet aan het werk zijn. De titel Out of Office refereert aan de overbekende automatische afwezigheidsmelding, maar kan evenzeer worden gelezen als een verwijzing naar hoe ons werk ons volgt, waar we ook gaan of staan.

De kunstenaars in de tentoonstelling reflecteren op hun eigen positie en de veranderende betekenis van werk in onze samenleving. Ze stellen nieuwe ontwikkelingen ter discussie en onderzoeken het subversieve potentieel van conventies zoals de auto-reply, het cv en de achturige werkdag. 

Lees meer over Out of Office

Arbeidsvoorwaarden
Je bent één of meerdere zaterdagen beschikbaar tussen 10 februari en 10 april. De vergoeding bedraagt €18,50 per uur.

Mail je motivatie en cv naar Michelle Franke, pr@impakt.nl.


Deel
Website by HOAX Amsterdam